Artnet Question.

What kind of DMX devices do you use? How do you use them? Have a problem configuring it with MediaMaster? Have a tip to share on how to use it?
ALL about lighting desks, controllers, adapters, LED fixtures etc.. and ArKaos goes here!

Moderators: Jdoniaute, Quentin, pierre, polanri

Artnet Question.

Postby nickvann » Tue Apr 15, 2008 9:23 pm

I want to run Arkaos with the LED Mapper on a macbook pro.
I want to control Arkaos directly from a GrandMA using Artnet.
I want to Output artnet out of the same computer (from the LED mapper) to an Enntec Data gate.

Does anyone know if this will work?
I assume I plug the computer, the GrandMA and the DataGate into an ethernet switch.

I guess I'm wondering if a single computer can both read and transmit artnet at the same time.

THanks

Nick
nickvann
Newbie
 
Posts: 6
Joined: Sun Apr 13, 2008 8:40 am

Postby FraKtus » Tue Apr 15, 2008 10:53 pm

Sure,

There is no problems doing that.

Each device can work on a different universe.

You can have ArKaos VJ DMX on universe 1.

You can have you LEDs on universe 2, 3, 4 ...

The important thing is to use go network switches, it allows the best frame rate. Simple office switches can give problems.
User avatar
FraKtus
Moderator
Moderator
 
Posts: 299
Joined: Fri Aug 23, 2002 3:02 pm
Location: Belgium


Return to Hardware - General discussion about hardware for Show/Lighting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest