ArkaosPro and StadiumServer

What kind of DMX devices do you use? How do you use them? Have a problem configuring it with MediaMaster? Have a tip to share on how to use it?
ALL about lighting desks, controllers, adapters, LED fixtures etc.. and ArKaos goes here!

Moderators: Jdoniaute, Quentin, pierre, polanri

ArkaosPro and StadiumServer

Postby PhasedMedia » Wed Mar 20, 2013 9:36 pm

About time, support for large-scale production use has been sorely lacking.
Very interested to find out which AMD FirePro cards the new StadiumServers will be using before I go out and buy new cards for my systems.
Will
PhasedMedia
User avatar
PhasedMedia
Expert user
 
Posts: 345
Joined: Thu Jul 03, 2008 12:21 pm
Location: New Zealand

Re: ArkaosPro and StadiumServer

Postby Jdoniaute » Thu Apr 25, 2013 4:47 pm

Sorry but we do not communicate these informations
Jdoniaute
Moderator
Moderator
 
Posts: 19
Joined: Fri Jan 18, 2013 12:26 pm

Re: ArkaosPro and StadiumServer

Postby PhasedMedia » Sun May 12, 2013 2:31 am

No worries, think I know anyway.
Have you looked into the S400 synchronization module for frame sync between multiple stadium servers?
Will
PhasedMedia
User avatar
PhasedMedia
Expert user
 
Posts: 345
Joined: Thu Jul 03, 2008 12:21 pm
Location: New Zealand


Return to Hardware - General discussion about hardware for Show/Lighting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest