Pinnacle Dazzle 150

A general discussion about ArKaos and your hardware (cameras, computers, graphic cards, etc..). First have a look at the other forum topics to see if your message doesn't belong there!

Moderators: Jdoniaute, crustea

Pinnacle Dazzle 150

Postby Kap`n KuTT » Thu Feb 24, 2005 10:34 pm

i bought this thingy today:

http://www.pinnaclesys.com/ProductPage_ ... angue_ID=4

i have a laptop and i wanted to be able to use external inputs in arkaos;
so i bought this external video card with 2 video ins and outs....

arkaos is able to find one source called:
Cirrus Logic Usb Dvr2 source
when i try to use it; arkaos immidiatly closes and i get a windows error report...

but i am not sure that this is a arkaos problem because i have problems with the capture software out of the box too...
but i am able to record with it so the device seems to be working normaly...

any ideas ?
Kap`n KuTT
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Thu Feb 24, 2005 10:23 pm

Postby Kap`n KuTT » Wed Mar 09, 2005 2:36 am

found out this thing will only work with pinnacle software.. and bought something else....
Kap`n KuTT
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Thu Feb 24, 2005 10:23 pm

Postby DefJay » Wed Mar 23, 2005 8:58 pm

What did you bought??
DefJay
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Sun Mar 20, 2005 7:35 pm

Postby Kap`n KuTT » Thu Mar 24, 2005 2:13 am

a small terratec usb thingy; i dont have it here atm so i cant tell you the specific name;
its small enought to fit into your pocket; its sold as tv tuner costs about 80€ and has a bnc and a svhs in;
working good; comes with alot of extra stuff and different cables; all vj progz i tried out in the last time are able to find the source and accept it;
all in all very nice!
Kap`n KuTT
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Thu Feb 24, 2005 10:23 pm


Return to Hardware - General discussion about hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests